Lite som händer i vår på Riks nivån

30/1 – Digitalt möte inför Skogsdagarna 16-24 september

Skogsdagarna 16-24 september vill ge fler personer möjlighet att upptäcka skogen och dess rikedom genom aktiviteter för alla. Denna träff ger dig en introduktion till vad Skogsdagarna är tänkt att vara. Skogsdagarna ska lyfta den mängd av aktiviteter som lokala Naturskyddsföreningar gör runt om i landet dessa dagar och ge förslag på nya aktiviteter. Vi […]

2/2 – Spaning och på gång med Karin och Johanna

Varmt välkommen till Spaningsmöte med Naturskyddsföreningens ordförande Johanna Sandahl och generalsekreterare Karin Lexén som reflekterar kring miljöpolitik och aktuellt inom riksföreningens arbete. Torsdag den 2 februari, kl. 19.00 – 20.00. > Läs mer och anmäl dig senast 1 februari.

9/3 – Spaning och på gång med Karin och Johanna

Varmt välkommen till Spaningsmöte med Naturskyddsföreningens ordförande Johanna Sandahl och generalsekreterare Karin Lexén som reflekterar kring miljöpolitik och aktuellt inom riksföreningens arbete. Torsdag den 9 mars, kl. 19.00 – 20.00. > Läs mer och anmäl dig senast 8 mars.

27/4 – Spaning och på gång med Karin och Johanna

Varmt välkommen till Spaningsmöte med Naturskyddsföreningens ordförande Johanna Sandahl och generalsekreterare Karin Lexén som reflekterar kring miljöpolitik och aktuellt inom riksföreningens arbete. Torsdag den 27 april, kl. 19.00 – 20.00. > Läs mer och anmäl dig senast 26 april.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.