Vintern 2018-19

Hej  ni som kommer in här jag tar mig friheten och gör lite reklam för

Årets bok från Naturskyddsföreningen.

Köp boken på www.naturskydssföreningen.se/ett-hålbart-liv.

Vill du vara med på våra utflykter kontakta

Thomas Andersson kontaktperson, program tel 0707-55 43 63

Vi samarbetar ofta med Västkuststiftelsen.

Du som är medlem hos oss registrera dig gärna på

Naturkontakt!

Naturkontakt är Naturskyddsföreningens medlemsforum där du kan hålla koll på ditt medlemskap, följa föreningens interna arbete och diskutera alla möjliga frågor med medlemmar i hela landet. Läs mer om Naturkontakt här: Det här är Naturkontakt.

Gör så här

För att kunna använda Naturkontakt måste du vara medlem i Naturskyddsföreningen.

#Ange ditt medlemsnummer och ditt personnummer (10 siffror) i rutorna nedan.

#Du hittar ditt medlemsnummer på baksidan av tidningen Sveriges Natur. Du kan också få reda på ditt medlemsnummer genom att kontakta medlemsregistret, medlem@naturskyddsforeningen.se.

#Du behöver bara medlemsnumret vid första besöket – för att registrera ditt användarkonto nedan. När du väl registrerat ditt konto loggar du in på förstasidan med det användarnamn du själv valt.

Om du har problem med din inloggning kan du felsöka genom att läsa vanliga frågor och svar på den här sidan.

uppdaterades 20181203

Tom